The White Genocide Mantra in Bulgarian

,

The White Genocide Mantra in Bulgarian:

Всички говорят за съществуването на РАСОВ проблем. Всички казват, че този РАСОВ проблем ще бъде решен когато третият свят се влее във ВСИЧКИ бели държави и САМО в белите държави.

Холандия и Белгия са пренаселени точно толкова, колкото Япония и Тайван, но никой не казва, че Япония или Тайван ще реши този РАСОВ проблем като приеме милиони хора от третия свят и ги “асимилира”

Всички казват, че окончателното решение на този РАСОВ проблем е ВСИЧКИ бели държави и САМО белите държави да “асимилират”, тоест да създават междурасови бракове със всички които не са бели.

А какво ако кажа, че в същност има РАСОВ проблем и този РАСОВ проблем ще бъде решен само ако стотици милиони хора, които не са черни бъдат преместени във ВСЯКА черна държава и САМО в черните държави?

Колко време ще отнеме на всеки да осъзнае, че аз не говоря за РАСОВ проблем. Аз говоря за окончателното решение на ЧЕРНИЯ проблем?

И колко дълго ще отнеме на всеки нормален черен човек да забележи това и кой черен човек няма да възрази срещу това ?

Но ако кажа тази очевидна истина за действащата програма за геноцид срещу моята раса, бялата раса, либерали и уважавани консерватори ще се съгласят че аз съм нацист-който-иска-да-убие-шест-милиона-евреи.

Те казват, че са анти-расисти. В същност те са анти-бели

Анти-расист е просто кодова дума за анти-бял.

Те насърчават Белия Геноцид